Jaren lange ervaring
op het gebied van
binnenwerk
en buitenwerk

Jaren lange ervaring
op het gebied van
binnenwerk en
buitenwerk

Wie zijn wij: al meer dan dertig jaar zijn wij een Erkend schildersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van binnen en buitenschilderwerk voor zowel particuliere als ook zakelijke opdrachtgevers.

 

 

Waarom ons: Wij werken enkel met goed opgeleide professionals en de beste materialen. Het leveren van kwaliteit, betrouwbaarheid en een tevreden klant vinden wij ontzettend belangrijk. Wij betrekken u in het proces en aan het eind van het karwei evalueren wij samen en ronden wij de klus naar volle tevredenheid af.

 

Wat we doen: wij hebben jaren lange ervaring op het gebied van binnen en buitenschilderwerk, wandafwerking, spuiten van binnendeuren of keukenkasten, hour rotreparaties, kit werkzaamheden en decoratieve technieken c.q. behangwerk.

 

Waar het om draait: De klant is koning. Het draait allemaal om persoonlijk advies. Wij maken altijd vrijblijvend een offerte. Afhankelijk van uw wensen en de omvang van het werk nemen wij schilderwerk aan per m2, op basis van nacalculatie of nemen wij werk aan voor een vast prijs. Als de klus is geklaard laten wij alles schoon achter. 

Logo BV

Wie zijn wij: sinds 2017 zijn doen wij bouwmanagement in alle fasen van de huisvestingscyclus voor zowel particuliere als ook zakelijke opdrachtgevers.

 

Waarom ons: Met onze brede expertise en kennis van bouwmanagement helpen wij u in het opstarten, managen en afronden van elk gewenst bouwproject en nemen wij u zoveel mogelijk zorg uit handen.

 

Wat we doen: wij begeleiden elk bouwproces, of het nu om nieuwbouw, renovatie of herhuisvesting gaat van begin tot eind.

 

Waar het om draait: met kennis van zaken en op een professionele manier helpen wij u verder. Wij komen graag langs voor een verkennend gesprek en maken altijd vrijblijvend een offerte.

Contact

Korte vragen? 

Neem gerust telefonisch contact met ons op! 

Voor uitgebreide vragen of aanvragen van offertes kunt u 

een mail sturen naar onderstaand email adres

contactpersoon1

John van der Leeuw

+ 31 6 250 977 59

s.vanderleeuw@kpnmail.nl

contactpersoon2

Marcel Smeets

+ 31 6 502 475 21

s.vanderleeuw@kpnmail.nl